23 листопада 2019

Новини
17:41
відеоДерждеп США пов'язав Голодомор і агресію РФ: Москва приречена на провал
Держдеп США у своїй заяві щодо вшанування жертво Голодомору в Україні пов’язав дії радянського режиму проти українців із сучасною агресією РФ.
17:03
Прем'єр Болгарії зустрінеться з Трампом у Білому домі
Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов відвідає Вашингтон 25 листопада, де проведе зустріч з президентом США Дональдом Трампом.
16:27
Трюдо: Голодомор був геноцидом, покликаним зламати волю українців
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо виступив із потужною заявою, закликавши всіх канадців вшанувати жертв Голодомору в Україні 1932-1933 років.
15:45
У Німеччині 900 чоловіків запросили на ДНК-тест, щоб розкрити давнє убивство
Німецька поліція попросила близько 900 чоловіків у суботу прийти на ДНК-тест, щоб допомогти розкрити жахливе вбивство 11-річної дівчинки з західного міста Гревенбройх 23 роки тому.
14:59
Ексдепутат Путіна розказав про переговори з Каталонією про визнання незалежності в обмін на Крим
Ексдепутат Держдуми РФ від партії "Единая Россия" Сергєй Марков заявив, що каталонські сепаратисти намагались через нього домовитись з РФ про визнання незалежності Каталонії в обмін на визнання Криму російським. 
14:11
В розслідуванні Іспанії щодо російських шпигунів фігурує громадянин України - ЗМІ
Розслідування іспанського суду щодо втручання російських спецслужб у події довкола спроби проголошення незалежності Каталонії стосується діяльності громадянина України та громадянина Росії, заарештованих торік 4 жовтня у провінції Жирона. 
13:25
Біля турецького кордону в Сирії підірвали автомобіль: 9 загиблих
Щонайменше дев'ять осіб, серед яких четверо мирних жителів, були вбиті в суботу в результаті вибуху автомобіля в сирійському місті недалеко від кордону з Туреччиною.
12:49
Лавров "нічого не знає" про шпигунів РФ у Каталонії
Міністр закордонних справ РФ Сергєй Лавров заявив в.о. глави МЗС Іспанії Жозепу Боррелю, що нічого не знає про можливу діяльності в Каталонії агентів ГРУ РФ.
12:12
Берлін висловив протест Анкарі через затримання адвоката німецького посольства
Глава МЗС Німеччини Гайко Маас висловив турецькому колезі Мевлюту Чавшоглу протест через арешт адвоката, який працював на посольство Німеччини в Анкарі і був арештований турецькою поліцією.
11:39
ЄС розкритикував Росію за рішення визнавати людей "іноземними агентами"
У ЄС вважають ухвалення в РФ закону про "іноземних агентів" тривожним кроком, спрямованим проти вільних ЗМІ, та спробою змусити замовкнути незалежні голоси в Росії. 
11:17
Зеленський сказав Трюдо, що чекає на візову лібералізацію з Канадою
Президент Володимир Зеленський заявив прем’єр-міністру Канади Джастіну Трюдо, що Україна сподівається на поступове спрощення візового режиму для українців.
10:54
Прем’єр Британії: немає доказів втручання РФ у Brexit-референдум
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон назвав твердження про втручання Росії у референдум щодо Brexit дурнею, схожою на історії про Бермудський трикутник.
10:17
Документи Держдепу свідчать про контакти Помпео з Джуліані 
Держдепартамент США у п'ятницю ввечері опублікував низку документів, які розкривають зв'язок між державним секретарем Майком Помпео і особистим адвокатом Трампа Руді Джуліані на тлі розслідування у справі про імпічмент президента.