16 листопада 2019

Новини
17:29
Президентка Грузії відреагувала на події в парламенті та вуличні протести
Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі поширила заяву з приводу провалу парламентом конституційних змін про перехід на пропорційну виборчу систему. Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі поширила заяву з приводу провалу парламентом конституційних змін про перехід на пропорційну виборчу систему.
16:49
Фінляндія: залізничники і перевізники приєднаються до страйку поштовиків
Фінська профспілка працівників автотранспорту AKT в понеділок почне страйк на підтримку поштовикам, які розпочали свій страйк 11 листопада.
16:18
фото, відеоУ Празі 200 тисяч людей вимагають відставки прем'єра
Кілька сотень тисяч людей взяли участь у демонстрації асоціації "Мільйон миттєвостей" проти прем'єр-міністра Чехії Андрея Бабіша у Празі.
15:50
фото, відеоСепаратистам не дали заблокувати залізничну станцію в центрі Барселони
Сепаратистська організація Комітети на захист республіки (CDR), яка в суботу закликала до "тотальної блокади" дев'яти станцій регіональної та приміської залізниці в Барселоні, не змогла заблокувати станцію Сантс завдяки діям поліції. 
15:11
Макрон хоче переглянути пункт Договору про ЄС про військову допомогу
Франція хоче посилити положення Договору про ЄС про військову допомогу  - очевидно, щоб зробити Союз більш незалежним від захисту з боку НАТО.
14:30
В Осло прокоментували видачу Росією засудженого за шпигунство норвежця
Норвезька прем'єрка Ерна Солберг в п'ятницю подякувала Литві за те, що в ході обміну шпигунами з Росією країна допомогла повернути колишнього норвезького прикордонника Фруде Берга, засудженого у Москві за шпигунство.
13:35
відеоПоліція застосувала сльозогінний газ проти "жовтих жилетів", десятки затриманих
Паризька поліція в суботу застосувала сльозогінний газ для протидії протестувальникам, так званим "жовтим жилетам", які намагаються відродити свій рух у першу річницю протестів.
13:23
фото, відеоВенеція: площу Святого Марка відкрили, вода тримається високо
Туристам та мешканцям дозволили відвідувати площу Святого Марка у Венеції, через день після того, як вона була закрита через надзвичайно сильну повінь, що прокотилася через більшість спустошених центрів міста.
12:44
Вдова Литвиненка погрожує Джонсону судом через доповідь щодо РФ
Вдова колишнього агента спецслужб Росії Александра Литвиненка Марина Литвиненко може подати позов до суду на Бориса Джонсона через рішення британського уряду не публікувати доповідь щодо Росії.
12:08
Україна надала Молдові додаткові дозволи на перевезення товарів
Україна надала Молдові на 2019 рік додатково 3 тис. дозволів на вантажоперевезення по своїй території.
11:48
відео"Жовті жилети" у річницю руху заблокували кільцеву в Парижі
Кілька десятків "жовтих жилетів" пройшли пішки цієї суботи вранці паризькою кільцевою дорогою, це сталося трохи пізніше десятої години.
11:25
Сепаратисти спробують заблокувати всі залізничні станції в Барселоні
Сепаратистська організація Комітети на захист республіки (CDR) закликала до "тотальної блокади" в суботу дев'яти станцій регіональної та приміської залізниці в Барселоні, починаючи з 11 ранку.
11:05
фотоУ Грузії сталися сутички протестувальників з поліцією
Перед центральним офісом керівної партії Грузії "Грузинська мрія", у якому зібралася на засідання парламентська більшість, сталися сутички між протестувальниками та поліцією, внаслідок чого постраждали двоє осіб.
10:37
Президент Сербії потрапив до лікарні через проблеми із серцем
Президент Сербії Александар Вучич потрапив до лікарні через проблеми із серцем, заявило його відомство в суботу.
10:06
Луценко звинуватив експосла США у брехні під присягою
Колишній генпрокурор України Юрій Луценко звинуватив експосла США в Україні Марі Йованович у брехні під присягою.