19 січня 2020

Новини
17:28
фотоВенеційці на човнах вимагають заборонити в місті моторні катери і круїзні лайнери
Сотні людей на ​​невеликих традиційних човнах протестували перед венеційською площею Святого Марка в неділю, щоб вимагати заборони в місті моторних катерів, що переповнили води міста.
16:55
Прем'єр-міністр Молдови відповів на останню критику з боку Румунії
Голова уряду в Кишиневі вважає, що нещодавня критика з боку Бухареста є політично мотивованою.
16:20
ЗМІ: США відігнали російських військових від родовища в Сирії
Американські військові, дислоковані в районах Сирії, підконтрольних курдським силам YPG, запобігли спробі російських військових пройти до нафтового родовища "Джул Аги" в районі Румейлан на північному сході провінції Хасеке.
15:54
Паризький транспорт повертається до норми, головна профспілка припинила страйк
Очікується, що неактивна через страйк в Парижі мережа громадського транспорту цього тижня повернеться до нормального режиму після того, як головна міська залізнична профспілка вирішила повернутися до роботи.
15:19
Уряд Британії розглядає можливість переїзду Палати лордів до Йорка
Переміщення верхньої палати парламенту Британії до північноанглійського міста Йорка - це одна з "цілої низки речей", якими уряд хоче "підтягнути" різні частини Великої Британії.
14:26
Військові розвідки України й Угорщини домовились про співпрацю
Військові розвідки Угорщини й України об’єднають зусилля та розширять взаємодію зі зміцнення регіональної колективної безпеки.
13:36
Київ вимагає від поліції Британії видалити тризуб з антитерористичного посібника
Документ поліції Британії про боротьбу з тероризмом, розісланий медичним працівникам та викладачам в рамках кампанії проти екстремізму, поряд з неонацистами згадує такі ненасильницькі групи, як "Грінпіс", а також державний герб України та символ Збройних сил - тризуб.
12:54
Третій за рік радник Трампа з питань Росії і Європи залишив посаду
Радник президента США Дональда Трампа з питань Росії і Європи Ендрю Пік покинув свій пост після тримісячного перебування на посаді.
12:27
Швеція викликала посла Китаю за ремарку про "боксера-легковаговика"
Уряд Швеції викликав китайського посла в Стокгольмі, щоб обговорити його суботні заяви, в яких він порівняв матеріал шведського медіа про Китай з тим, як боксер-легковаговик "провокує сварку" з важковаговиком.
11:59
Іран погрожує переглянути співпрацю з МАГАТЕ, якщо тиск ЄС зростатиме
Іран перегляне співпрацю з Міжнародним агентством з атомної енергетики (МАГАТЕ) у разі будь-яких "несправедливих" заходів Європи в рамках механізму врегулювання суперечок щодо ядерної програми Ірану.
11:37
Мер Бухареста відкинула заяву проросійського мера Кишинева про нові угоди
Мерія Бухареста спростувала заяву мера Кишинева Іона Чебана про підписання нового договору про співпрацю між молдовською та румунською столицями.
11:03
відеоУ чеському будинку для людей з інвалідністю пожежа забрала життя 8 осіб
Восьмеро людей загинули в трагічній пожежі в неділю вранці у чеському місті Вейпрти, неподалік німецького кордону, в будинку для людей з інвалідністю.
10:40
фотоНа автошоу в Брюсселі поліція затримала 185 протестувальників
Поліція затримала 185 протестувальників у центральній частині Брюсселя у зв'язку з акцією протесту організації "Повстання проти вимирання" щодо ролі автоіндустрії у викидах парникових газів, які спричиняють зміну клімату.
10:10
Гаррі і Меган втратять титули і повернуть гроші за котедж
Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл більше не використовуватимуть титули "Ваша королівська високість" і не отримуватимуть державних коштів за виконання королівських обов'язків.