18 січня 2020

Новини
17:48
Боснія законодавчо зобов'язалась не окуповувати Місяць і не вести ядерну війну в космосі
Парламент Боснії і Герцеговини у четвер ратифікував договір, за яким країна зобов’язалася не окуповувати Місяць та інші небесні тіла, а також не застосовувати ядерну зброю в космосі.
17:02
Путін про позицію євродепутатів щодо війни: "тхорячі політичні цілі"
Президент РФ Владімір Путін вчергове прокоментував торішню резолюцію Європарламенту, у якій на СРСР покладено частину відповідальності за розв'язання Другої світової війни. 
15:56
Іран підтвердив передачу чорних скриньок збитого літака Україні
Чорні скриньки з авіалайнера МАУ, який, за словами Ірану, 8 січня випадково збили його військові, будуть відправлені в Україну.
15:17
відеоПротестувальники ледь не штурмували театр, куди прийшов Макрон 
Десятки протестувальників спробували увірватись в паризький театр у п'ятницю, де зі своєю дружиною проводив вечір президент Франції Еммануель Макрон. 
14:42
Україна оскаржила рішення ЄСПЛ щодо люстрації
Україна оскаржила рішення Європейського суду з прав людини, який визнав норми закону "Про очищення влади" порушенням Конвенції про захист прав людини. 
14:21
МЗС Польщі нагадало Росії про реквізовані СРСР цінності
Міністерство закордонних справ Польщі опублікувало перелік мистецьких цінностей, які називає втраченими в результаті діяльності Радянського союзу. 
13:18
"Обережніше зі словами": Трамп і верховний лідер Ірану обмінялись погрозами
Верховний лідер Ірану виступив з різкими заявами щодо США, викликавши застережливу реакцію Дональда Трампа.
12:51
фото В Італії підтвердили знахідку зниклої картини Густава Клімта
Експерти підтвердили, що картина, виявлена в грудні у стінах італійської художньої галереї, є "Портретом дами" Густава Клімта, викраденим з галереї майже 23 роки тому.
12:31
Західні Балкани потерпають від забруднення повітря
Густий смог і високий рівень забруднення повітря вже кілька днів непокоїть жителів міст на Західних Балканах - вони виходять на протести і вимагають від влади пошуку довгострокових рішень.
12:10
Євросоюз скоротив фінансову допомогу Туреччині - ЗМІ
Європейський Союз вирішив у 2020 році на 75% зменшить суму коштів, передбачених як виплати Анкарі в рамках програми зі зближення з ЄС. 
11:47
У Британії придумали заміну Біг-Бену в день Brexit
У рамках планів британського уряду з відзначення Brexit буде використано проєкцію годинника, який буде відраховувати останні миті членства Британії в ЄС. 
11:10
МЗС РФ визнало, що Червона армія не принесла Польщі свободу
МЗС Росії відреагувало на заяву польських дипломатів про те, що звільнення Варшави від нацизму Радянським Союзом не принесло країні свободи
10:41
Нова переписка від Парнаса розкриває ймовірне стеження за експослом США 
Демократи із Палати представників США у п'ятницю оприлюднили нові документи з інформацією про ймовірне стеження за колишнім послом США в Україні Марі Йованович.
10:20
Парламентські вибори у Сербії відбудуться наприкінці квітня
Парламентські вибори в Сербії відбудуться 19 або 26 квітня, заявив президент країни та лідер правлячої Сербської прогресивної партії (SNS) Александар Вучич.