30 листопада 2019

Новини
17:45
відеоПротестувальники штурмували вугільні шахти на сході Німеччини
Понад 1000 екологічних активістів прорвались через поліцейські лінії та перекрили залізничні колії на трьох великих вугільних шахтах на сході Німеччини. Повідомлялося також про сутички між протестуючими та поліцією.
17:02
Литва: Apple не слід маніпулювати з Кримом заради економічної вигоди
Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс нагадав американській компанії Apple, що Крим - це не "спірна територія", і закликав не маніпулювати з метою отримання економічної вигоди.
16:39
Росія випробувала гіперзвукову ракету в Арктиці - росЗМІ
Російський винищувач МіГ-31К в середині листопада вперше вистрілив гіперзвуковою ракетою "Кинджал" в Арктиці по полігону Пембой.
15:53
фотоМакрон нагородив орденом командувача ВМС України
Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен в суботу в Одесі вручив командувачу Військово-морських сил України адміралу Ігорю Воронченку орден Французької Республіки "За заслуги".
15:20
виправленоУ Туреччині запустили трубопровід, яким в ЄС піде газ із Азербайджану
Трансанатолійський газопровід (TANAP) під'єднали до Трансадріатичного трубопроводу (ТАР) в районі Іпсала турецької провінції Едірне.
14:45
відеоБивень нарвала і вогнегасник допомогли зупинити терориста у Лондоні
Троє представників громадськості, зокрема один озброєний вогнегасником та другий півтораметровим бивнем нарвала, зчепилися і врешті-решт повалили нападника з ножем на Лондонському мосту до прибуття поліції.
13:45
В Албанії завершили пошук жертв землетрусу: 51 загиблий, 2000 поранених
Пошуково-рятувальна операція постраждалих від землетрусу в Албанії завершилася, заявив прем'єр-міністр у суботу, кількість загиблих - 51, і більше тіл, як вважають, не залишилося в руїнах.
13:10
відеоУ Гаазі невідомий напав з ножем на покупців універмагу
Невідомий зловмисник ввечері "Чорної п’ятниці" поранив ножем трьох молодих людей на переповненій торговій вулиці в Гаазі.
13:00
МЗС планує підписати договір з Грецією, щоб повертати засуджених там українців
Міністерство закордонних справ планує найближчим часом підписати з Грецією договір, щоб мати змогу повертати в Україну співвітчизників, засуджених у Греції за перевезення нелегальних мігрантів.
12:33
Трампу дали тиждень для рішення про участь у слуханнях з імпічменту
Комітет Конгресу США в п'ятницю дав президенту Дональду Трампу один тиждень, щоб сказати, чи має намір його адвокат представити докази та викликати свідків у майбутніх процедурах імпічменту, які можуть призвести до висунення офіційних звинувачень найближчими тижнями.
12:00
Хорватія обіцяє зробити Україну пріоритетом під час головування в ЄС
Україна і Хорватія досягли згоди про те, що Україна буде важливим пунктом порядку денного головування Хорватії в Раді ЄС.
11:50
З'явилися нові деталі суду у справі МН17
Суд над підозрюваними у збитті на сході України літака "Малайзійських авіаліній" рейсу MH-17 розтягнеться на 25 тижнів.
11:07
Угорщина вирішила приєднатися до російського Євразійського банку розвитку
Угорщина готова розпочати переговори про приєднання до Угоди про заснування Євразійського банку розвитку (ЄАБР) на умовах повноправного члена.
10:58
Україна не ігноруватиме зустріч НАТО в Лондоні - поїде міністр Пристайко
Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко візьме участь у конференції NATO Engages, яка проходитиме паралельно із зустріччю лідерів Альянсу в Лондоні 3 грудня, попри попереднє рішення МЗС цього не робити.
10:15
відеоНазвали ім'я лондонського нападника - раніше судимий за тероризм
Британська поліція назвала чоловіка, який в п'ятницю ножем вбив двох людей у Лондоні. Це 28-річний Усман Хан, який був засуджений за терористичні злочини та вийшов із в'язниці торік.