1 грудня 2019

Новини
17:36
фотоПонад 10 тисяч осіб евакуювали з центру Турина через бомбу Другої світової
Понад 10 тисяч осіб у неділю евакуювали з центральної частини Турина у зв’язку з роботами зі знешкодження бомби часів Другої світової війни.
16:47
Греція вимагатиме у НАТО засудити поведінку Туреччини
Грецький прем'єр-міністр заявив, що він попросить інших членів НАТО на лондонській зустрічі глав країн Альянсу підтримати Грецію на тлі спроб Туреччини, члена НАТО, зазіхнути на суверенітет країни.
16:26
Папа Римський після "чорної п'ятниці" назвав споживацтво вірусом
Папа Римський Франциск в неділю закликав людей протистояти надмірному споживацтву напередодні Різдва, назвавши консюмеризм вірусом, який нападає на віру і ображає потребуючих.
15:50
фотоАвстрія: велика пожежа спалахнула в туристичному містечку Гальштат
Щонайменше чотири будівлі сильно постраждали в результаті пожежі в австрійському туристичному містечку Гальштат в суботу.
15:17
"Відійдуть вбік і поговорять": у Кремлі планують зустріч Зеленського і Путіна
Помічник президента Росії Юрій Ушаков заявив про намір провести зустріч Володимира Зеленського і Владіміра Путіна в рамках саміту у нормандському форматі в Парижі.
14:35
Поліція Нідерландів затримала підозрюваного у нападі в Гаазі
Нідерландська поліція заарештувала 35-річного безхатченка в суботу за підозрою в нападі з ножем на трьох молодих людей на переповненій торговій вулиці в Гаазі у "Чорну п’ятницю".
14:12
Лукашенко і Путін планують спільний уряд і парламент – посол
Білорусь і Росія продовжують роботу над узгодженням дорожніх карт з метою реалізації проєкту поглибленої інтеграції, який передбачає створення єдиного парламенту і уряду.
13:54
Редактори Washington Post закликали керівництво США змінити політику щодо України
Редактори американського видання Washington Post звернулись до керівництва США із закликом змінити політику щодо України, заявляючи, що теперішній курс може мати вкрай негативні наслідки.
12:59
Прем’єр Британії пообіцяв жорсткі заходи після теракту в Лондоні  
Після теракту на Лондонському мосту британський прем’єр Борис Джонсон заявив, що його уряд посилить покарання для людей, засуджених за насильницькі злочини і тероризм.
12:35
ІДІЛ взяла відповідальність за теракт на Лондонському мосту
Терористична організація "Ісламська держава" стверджує, що теракт на Лондонському мосту, який стався у п’ятницю, справа рук одного з її бійців.
12:08
Нова Єврокомісія фон дер Ляєн почала роботу
1 грудня офіційно розпочав роботу склад нової Європейської комісії на чолі з Урсулою фон дер Ляєн.
11:50
У Венеції після повеней проходить референдум про автономію
У неділю в Венеції відбувається референдум, на якому жителі вирішують, чи слід місту на воді отримати автономію і відокремитися від материкового промислового центру Местре.
10:55
Мальтійського бізнесмена звинуватили в співучасті в убивстві журналістки
Мальтійського бізнесмена Йоргена Фенека звинувачено у співучасті в убивстві журналістки-розслідувачки Дафне Каруани Галіції у 2017 році.
10:25
Німецькі соціал-демократи визначили нове керівництво
Колишній міністр фінансів землі Північний Рейн-Вестфалія Норберт Вальтер-Борйанс та депутатка Бундестагу Саскія Ескен мають стати новими співголовами Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН).