4 січня 2020

Статті
Ракетний удар по політиці США: як вбивство іранського генерала може вплинути навіть на Україну
Наслідків не уникнути. Причому вдарити вони здатні не лише по близькосхідному регіону. У зоні ризику опинилася і Україна...
Новини
17:44
У Польщі виявили п'ятий спалах пташиного грипу
Новий, п’ятий, спалах вірусу пташиного грипу в польській гміні Устимів (Люблінське воєводство) підтвердився на одній з ферм, де вже було ухвалено рішення забити птахів.
17:01
Посол Польщі відреагував на повідомлення про наміри щодо київського костелу
Посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький назвав костел святого Миколая у Києві "заграбованим більшовиками" та "досі не повернутим".
16:40
фотоВисунули звинувачення українцеві, чий дрон упав на відомий костел у Кракові
Звинувачення у порушенні норм закону про авіацію висунули 24-річному українцеві, який втратив контроль над безпілотником, і дрон упав на дах Маріацького костелу в Кракові. Нікому нічого не сталося, а храм не пошкоджений.
16:02
Brexit: Джонсон почне торгові переговори з фон дер Ляєн
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон почне переговори про торгівлю країни з ЄС після Brexit з новим президентом Європейської комісії, коли вона відвідає Даунінг-Стріт наступного тижня.
15:35
ЦВК Іспанії позбавила лідера Каталонії місця в регіональному парламенті
Центральна виборча комісія Іспанії у п’ятницю позбавила лідера уряду Каталонії Кіма Торру місця у регіональному парламенті і постановила, що інший провідний сепаратист, ув'язнений за заколот, не має права займати місце в Європейському парламенті, куди його обрали торік.
14:55
фото, відеоАвіація Росії бомбардує Ідліб, сили Асада просунулись вперед
Дрон зняв на відео бомбардування ВПС режиму Асада і ВКС Росії міста Маарат-ан-Нуман в сирійському Ідлібі.
14:20
У Північній Македонії обрали тимчасового прем'єр-міністра
Парламент Північної Македонії затвердив перехідний уряд на чолі з колишнім міністром внутрішніх справ країни Олівером Спасовським.
13:54
НАТО призупинив тренувальну місію в Іраку
Північноатлантичний альянс призупинив свої навчальні місії в Іраку після того як США вбили іранського військового командувача Касема Сулеймані.
13:04
Президент Сербії відмовився від поїздки в Чорногорію
Президент Сербії Александар Вучич заявив, що не поїде до Чорногорії на Різдво на тлі побоювань, що цей візит може призвести до збільшення напруженості.
12:42
В США обвалився сайт призовної служби на тлі спекуляцій про Третю світову
Сайт призовної служби США обвалився через масове поширення дезінформації і спекуляцій на тему Третьої світової війни.
12:22
Швеція призупинила свою військову місію в Іраку
Швеція призупинила місію з тренування іракських військових після смертельного авіа удару США, в наслідок якого загинув провідний іранський генерал.
11:46
Трамп запланував атаку проти іранського командувача в кінці грудня – ЗМІ
Президент США Дональд Трамп запланував вбивство глави спецпідрозділу Корпусу вартових ісламської революції Касема Сулеймані після атаки на американську військову базу в Іраку в кінці грудня.
10:58
Чоловік, що вбив і поранив людей під Парижем, мав психічні розлади і прийняв іслам
Чоловік, який у п’ятницю напав з ножем на перехожих у передмісті Парижа, страждав психічними розладами і недавно перейшов в іслам.
10:26
Трамп: США вбили іранського генерала, щоб зупинити війну, а не розпочати її
Президент США Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати вбили провідного командувача Ірану Касема Сулеймані "щоб зупинити війну, а не почати її".