15 вересня 2019

Новини
17:52
Данці зібрали мільйони євро для висадки сотень тисяч дерев
Жителі Данії в суботу пожертвували близько 2,4 млн євро на посадку дерев по всій країні під час першого телемарафону, зосередженого на проблемах клімату.
17:03
Прем’єр Британії порівняв себе з персонажем коміксів Халком
Прем'єр Великої Британії Борис Джонсон порівняв себе з персонажем коміксів Неймовірним Халком, підкреслюючи свій твердий намір вивести країну з ЄС до 31 жовтня.
16:43
У Польщі чекають на зняття заборони на ексгумацію після заяви Зеленського
Віце-президент Інституту національної пам’яті Кшиштоф Швагжик заявив, що польська сторона після недавньої заяви Зеленського чекає на скасування мораторію на ексгумацію польських жертв в Україні.
15:59
ЄС заявив про загрозу регіональній безпеці після нападу в Саудівській Аравії
Європейський союз заявив, що напад безпілотників на нафтові потужності у Саудівській Аравії становить загрозу для безпеки регіону.
14:53
фотоТисячі італійців вийшли підтримати  опозиційного лідера Сальвіні
Тисячі прихильників ультраправої партії "Ліга" зібралися в італійському містечку Понтида біля Бергамо на підтримку політичної сили та її лідера Маттео Сальвіні.
14:10
Туреччина заявила про завершення другого етапу поставок С-400 з Росії
У неділю міністерство оборони Туреччини заявило про завершення постачання другої батареї російських систем протиракетної оборони С-400.
13:44
Папа Римський привітав обмін полоненими між Україною і Росією
Папа Римський Франциск у неділю, 15 вересня, під час спілкування з прочанами привітав обмін полоненими між Україною і РФ.
13:30
У Північній Македонії антикорупційну прокурорку звільнили за підозру в корупції
Депутати у Північній Македонії проголосували за звільнення спеціального прокурора, якій доручено розслідувати корупцію на високому рівні, оскільки вона сама була затримана за підозрою в причетності до гучного скандалу.
13:17
Австрійська ультраправа партія обрала нового лідера
Ультраправа Партія свободи Австрії у суботу обрала новим лідером колишнього міністра та кандидата в президенти Норберта Гофера.
12:34
Комуністи Чехії протестують через перенесення радянського пам'ятника в Празі
Керівництво Комуністичної партії Чехії і Моравії в суботу, 14 вересня, висловило незгоду з перенесенням пам'ятника радянському маршалу Конєву з площі Інтербригади в празькому шостому районі на інше місце.
12:20
Ле Пену-старшому висунули звинувачення у розтраті коштів ЄС
Жан-Марі Ле Пену, засновнику Національного фронту Франції, висунули звинувачення в розтраті коштів Європейського парламенту для оплати праці партійних працівників у Франції.
11:56
фотоІспанія: сильні повені забрали життя 6 людей
Іспанська влада у суботу повідомила про шосту жертву внаслідок проливних злив у південно-східній частині країни, які призвели до потужних повеней в регіоні.
11:21
відеоНімеччина: десятки тисяч протестували проти впливу авто на довкілля
Десятки тисяч людей вийшли у суботу, 14 вересня, на вулиці Франкфурта-на-Майні на демонстрацію проти негативного впливу автомобілів на навколишнє середовище.
11:03
Контрабанда бурштину: У Польщі затримали двох українців, назвалися працівниками спецслужб
10:54
Прем’єр Британії має намір порушити закон заради Brexit - ЗМІ
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон має намір проігнорувати новий закон, який покликаний зашкодити йому вивести Британію з ЄС без угоди наступного місяця, і готовий боротися за це у британських судах.
10:31
У Зеленського розкрили деталі візиту президентки Словаччини до Києва
Президентка Словаччини Зузана Чапутова 16 вересня відвідає з офіційним візитом Київ, де проведе переговори з президентом Володимиром Зеленським.